Recomandare cazare Puerto Princesa, Palawan, Filipine

Cazare Puerto Princesa

Pensiunea Galaxy Traveller’s House din Puerto Princesa, Palawan este o mică pensiune de familie, localizată în centrul oraṣului, la ~ 5 minute de mers din strada principală. Este o clădire nouă, construită cu două etaje ṣi are în componenṭa sa 10 camere cu 2, 4 sau 6 locuri, dotate cu baie proprie (duṣ cu apă caldă), aer condiṭionat, TV, balcon-terasă ṣi internet wireless. Unele camere sunt dotate ṣi amenajate special pentru familii cu copii (având paturi suprapuse).

Tarifele de cazare sunt cuprinse între 900 ṣi 1500 pesos /noapte (în funcṭie de numărul de paturi) ṣi includ micul dejun ce se poate servi atât în cameră (pe terasă) sau în spaṭiul special amenajat din curte.

Cazare Puerto Princesa

Cazare Puerto Princesa

Cazare Puerto Princesa

Cazare Puerto Princesa

Cazare Puerto Princesa

Rezervările se pot face pe agoda.com sau direct la proprietar. La cerere se oferă transport gratuit de la ṣi spre aeroport, rezervări  pentru excursiile către insulele din Honda Bay sau Râul Subteran.

Pensiunea este administrată de o doamnă tânără – Charo –  deosebit de amabilă ṣi prietenoasă, bună vorbitoare de limba engleză ṣi mereu dornică să socializeze cu oaspeṭii ei.

De curăṭenie ṣi micul dejun se ocupă Stela Maris – o tânără la fel de prietenoasă ṣi mereu cu zâmbetul pe buze.

Cazare Puerto princesa

Transferurile cu maṣina ṣi rezervările sunt realizate de către Lec, o altă fată tânără care munceṣte în pensiune.

Vacanṭa noastră în Puerto Princesa a durat o săptămână (ianuarie 2015) ṣi pentru o cameră cu două locuri am plătit 1000 pesos/noapte (20 euro).

Recomandăm această pensiune turiṣtilor în transit (spre ṣi dinspre El Nido), dar ṣi celor care vor să petreacă un sejur de câteva zile. Nu ezitaṭi să cereṭi informaṭii fetelor de la pensiune despre posibilităṭile de distracṭie ṣi locurile de vizitat din Puerto Princesa ṣi nu refuzaṭi invitaṭiile lor la petrecere, în special în timpul week-endului (karaoke, Tiki Bar).

Cazare Puerto Princesa

Contact:

Galaxy Traveller’s Pension House (Puerto Princesa) Valencia Road # 100  Brgy. Masikap, Puerto Princesa Palawan

TLF: 0920) 604-6000 / (0917) 604-6700 / (048) 433-1516

e-mail: galaxytravellerspensionhouse@outlook.com

Please follow and like us:
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)