Recomandare cazare Maniwaya, Filipine

Marikit-na Beach Resort este localizat pe coasta nordică a insulei Maniwaya, la ~ o oră de mers cu barca din insula-mamă Marinduque. Întregul complex include o clădire principală, aṣezată în mijlocul unei grădini superbe, o altă vilă mai mică, în care locuiesc proprietarii ṣi câteva căsuṭe din bambus ce pot fi închiriate separat (doar în timpul sezonului).

Clădirea principală a resort-ului este o construcṭie din lemn, de tip colonial, cu spaṭii largi ṣi înalte, are în compunere mai multe camere aṣezate pe două etaje ṣi poate primi până la 25 de persoane – un grup, dar ṣi cupluri singure sau cu copii. Atât la primul, cât ṣi la al doilea nivel – de tip mansard – toate camerele sunt aṣezate de jur împrejurul living-ului, în afară de două camere care sunt separate ṣi au acces dinspre terasă. La mansardă, living-ul găzduieṣte o frumoasă bibliotecă cu cărṭi în limba engleză, dar ṣi multe albume de artă, de fotografie ṣi ghiduri turistice. La parter, dar cu intrare din exterior, se află restaurantul complexului, ce include o sală de mese ṣi un bar, o sală de cinema (potrivită pentru evenimente diverse) ṣi un spaṭiu de relaxare. Vila are în compunere camere cu două paturi, baie, aer condiṭionat, ventilator, TV ṣi terasă, dar ṣi camere cu mai multe paturi (chiar ṣi paturi suprapuse) ṣi băi comune.

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Cazare Maniwaya

Complexul Marikit-na este deschis tot timpul anului, dar primeṣte cea mai mare parte a turiṣtilor până în luna iulie, când începe, teoretic, sezonul ploios.

În perioada de extrasezon, iulie-august, numărul turiṣtilor care vizitează insula este foarte mic, dar această perioadă este perfectă pentru o vacanṭă de relaxare. Temperatura aerului ajunge la 35-40°, apa mării are ~ 30° ṣi vizibilitate excelentă pentru snorkeling ṣi scufundări.

Marikit-Na Beach Resort oferă sejururi de 2 sau mai multe zile ce includ transfer din (ṣi spre) Marinduque (portul Buyabod din Santa Cruz), cazare, trei mese/zi ṣi plimbări cu barca în împrejurimi sau pachete simple de cazare (o cameră dublă cu mic dejun – 1600 de pesos ~30 euro).

Există posibilitatea transferului direct cu banka din Luzon (~ o oră) pentru a evita traversarea insulei Marinduque. Acest transfer se poate aranja în avans, în momentul rezervării.

Please follow and like us:
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)