Recomandare cazare El Nido, Palawan, Filipine

Cazare El Nido

RICGEM PLACE este localizat în centrul staṭiunii El Nido, Palawan, Filipine ṣi este o pensiune de familie cu o capacitate de 15 camere, împărṭite în două clădiri distincte, una nouă ṣi alta mai veche. Clădirea nouă este construită pe două etaje ṣi are câte trei camere pe nivel, fiecare cameră având câte două paturi (sau pat matrimonial), baie proprie, aer condiṭionat ṣi balcon. Clădirea veche este compusă dintr-o sală mare de primire (recepṭie), patru camere la parter ṣi patru camere la etaj.

Preṭul camerelor variază în funcṭie de numărul de paturi ṣi de dotări (între 700 ṣi 1800 de pesos/seară) ṣi poate fi negociat pentru sejururi mai lungi. În salonul de primire se poate servi micul dejun ( 100 de pesos/două persoane) ṣi turiṣtii au acces gratuit la reṭeaua de internet, în timp ce pot savura cafeaua sau ceaiul ( primite din partea casei).

Cazare El Nido

Cazare El Nido

Toṭi membrii familiei sunt implicaṭi într-un fel sau altul în bunul mers al pensiunii, fiecare având anumite responsabilităṭi.

Gisella, fata cea mare a familiei, este recepṭioneră. Ea se ocupă cu primirea oaspeṭilor ṣi cu introducerea acestora în peisajul local, oferindu-le sfaturi ṣi răspunsuri la orice fel de întrebări. Este cea care face ṣi rezervări la compania de transport – pentru deplasări spre Puerto Princesa – dar ṣi la excursii cu barca sau alte drumeṭii prin împrejurimi.

Jet, băiatul mai mic, are propria agenṭie de turism ṣi organizează excursii private cu barca către insulele din împrejurimi, dar în cadru restrâns ṣi după un program personalizat, în funcṭie de preferinṭele turiṣtilor.

Ricardo, proprietarul pensiunii este cel care veghează peste toate ṣi este disponibil 24/7 cu sfaturi ṣi informaṭii utile. Are ṣi două bărci (una de 10 ṣi alta de 20 de persoane) cu care organizează excursii pentru clienṭii pensiunii, la preṭuri mai mici decât agenṭiile de turism din oraṣ.

Gemma, soṭia proprietarului, este o apariṭie mai discretă, dar ea veghează asupra curăṭeniei întregii pensiuni ṣi pregăteṣte micul dejun.

Dacă vacanṭa ta la RICGEM este mai lungă de câteva zile, vei ajunge să-i îndrăgeṣti pe aceṣti oameni  – aṣa cum am făcut noi – ṣi te vei simṭi ca ‘acasă’ în mijlocul lor. La final, îṭi va fi ṣi mai greu să părăseṣti aceste meleaguri pentru că vei lăsa în urmă nu numai un ṭinut de vis, dar ṣi prieteni dragi.

Cazare El Nido

Cazare El Nido– Cu Gemma si Ricardo la Karaoke –

Cazare El Nido– Cu Mario, mezinul familiei –

Cazare El Nido

Cazare El Nido

Cazare El Nido– Petrecere de rămas bun în ultima seară la Ricgem Place –

Puteṭi face rezervare la RICGEMPLACE  direct la proprietari. Pentru sejururi mai lungi, nu ezitaṭi să negociaṭi un tarif mai bun de cazare ṣi pentru excursiile cu barca.

Contact:

Ricardo Se/ Gemma dela Cruz (RICGEM PLACE Palawan, EL NIDO)

Brgy. Maligaya, El Nido, Palawan

ricgemplaceelnido@yahoo.com

+63 0939-906-4386

+63 0915-452-1665

Please follow and like us:
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)