ArtCafe – El Nido, Palawan

Acest local – în proprietatea unui cuplu mixt filipino-elveṭian – este mai mult decât un simplu restaurant ṣi te va atrage ca un magnet în fiecare zi a vacanṭei tale. Fie că vei merge acolo doar pentru un pahar de suc sau o cafea matinală, pentru un prânz sau o cină, pentru un cocktail la o oră mai târzie sau doar pentru a primi o informaṭie utilă în legătură cu vacanṭa ta, Artcafe te va face să te simṭi cu adevărat bine ṣi îṭi va oferi acel confort după care tânjeṣti, chiar fără să-ṭi dai seama.

Pe lângă mâncarea deosebit de gustoasă, preparată cu ingrediente originale ṣi majoritatea bio (cultivate în ferma proprie), vei găsi aici ṣi un magazin foarte bine aprovizionat cu articole utile în vacanṭă, dar ṣi suveniruri, îmbrăcăminte de sezon ṣi obiecte de artă.

După ce ai făcut cunoṣtinṭă cu toate localurile tipic asiatice din El Nido, vei simṭi nevoia să fii puṭin răsfăṭat de confortul European. Îl vei găsi pe deplin la Artcafe – singurul local din El Nido construit ṣi întreṭinut după standardele de calitate vestică – în care atmosfera deosebită este creată ṣi întreṭinută de un grup de ospătăriṭe frumoase ṣi amabile ṣi de o trupă de muzicieni talentaṭi care îṣi desfăṣoră programul live aproape în fiecare seară, începând cu ora 20.30.

Artcafe El Nido Palawan

IF

IF

IF

Artcafe El Nido Palawan

Localul oferă internet wireless gratuit, cărṭi de împrumut (la schimb) ṣi foarte multe alte servicii prin intermediul biroului de turism propriu (amplasat chiar în interiorul restaurantului):

  • schimb valutar
  • ticketing
  • booking
  • rezervări transport spre Puerto Princesa
  • excursii cu barca la insulele din Bacuit Bay (Turul A – 1200 pesos, Turul B – 1300 pesos, Turul C – 1400 pesos)
  • închirieri de kayace (700 pesos/zi sau 150 pesos/oră), plăci de surf/windsurf (1500 pesos/zi) ṣi echipament de snorkeling (100-200 pesos/zi)
  • excursii private către insule/plaje – 1000-3200 pesos/barcă de 4 persoane cu drop ṣi pick up time
  • excursii romantice cu barca la apus de soare 3500 pesos/două persoane
  • excursii cu ghid specializat către Kalit Waterfall ṣi Makinot Hot Springs (1100 pesos/persoană)
  • trekking prin junglă (Cadlao Island Trekking – 1200 pesos/persoană)

Absolut toate excursiile organizate prin intermediul El Nido Boutique & Artcafe includ o masă de tip bufet.

Restaurantul este specializat în preparate europene (în special italiene), dar oferă ṣi o gamă diversificată de preparate asiatice, la preṭuri puṭin mai mari decât în alte localuri.

Pizza at Artcafe Restaurant, El Nido, Palawan

Este deschis zilnic între orele 6:30 ṣi 23 (biroul de turism între 7 ṣi 20) ṣi acceptă ca mijloc de plată cardul bancar fără comision pentru serviciile oferite de restaurant, pentru rezervările excursiilor cu barca ṣi pentru cumpărături din magazin.

 

Please follow and like us:
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)