Am fost la Therme Bucureṣti … ṣi ne-a plăcut

Piscina Zona The Palm Therme Bucuresti

Therme Bucuresti, atât de aproape ṣi de accesibil?

Orice am face ṣi oriunde ne-am afla ne place să păstrăm mereu o legătură foarte strânsă cu marea ṣi variantele ei de diferite forme, apa fiind elementul primordial în jurul căruia se desfăṣoară întreaga noastră existenṭă. Încercăm să nu stăm niciodată prea mult timp departe de mare ṣi, chiar dacă aceasta capătă câteodată forme ṣi culori diverse, o acceptăm ṣi o îndrăgim la fel de mult, indiferent de mărime. Important este să aibă cât mai multe grade. Ṣi, pentru că în iarna aceasta nu am reuṣit să evadăm către zone cu mări tropicale, aṣa cum am făcut-o în alṭi ani, am încercat să găsim ‘mările tropicale’ aproape de casă ṣi să ne bucurăm de ele la maximum.

Anunṭată încă din luna decembrie, deschiderea complexului termal de la Baloteṣti a avut loc săptămâna trecută ṣi noi am reuṣit să îl vizităm chiar în a cincea zi de la inaugurare. Cu o capacitate totală de 4000 de vizitatori ṣi o parcare de 1800 de locuri, Complexul Therme Bucureṣti este cel mai mare centru de relaxare, spa ṣi wellness din Europa Nu ṣtim dacă acest complex este, într-adevăr, cel mai mare  – din moment ce nu am mai vizitat altele pentru a putea compara – dar mărimea nici nu ne interesează. Ṣtim doar că ne bucurăm peste măsură că acesta s-a deschis la doar 120 de km depărtare de casa noastră ṣi că putem astfel să-l vizităm mai uṣor, fără a pierde ore sau zile pe drum, ori de câte ori simṭim nevoia să ne răsfăṭăm sau doar să ne relaxăm într-o atmosferă ce ne aminteṣte puṭin de mările tropicale pe care le iubim atât de mult.

Complexul Therme Bucuresti are în componenṭa lui 3 zone distincte, fiecare zonă fiind concepută pentru o anumită categorie de vizitatori. Toate zonele dispun de gradene cu paturi/ṣezlonguri pentru relaxare, toalete, dusuri, restaurante, baruri ṣi stative pentru uscat prosoapele ṣi halatele.

Gradene-cu-sezlonguri-in-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Gradene-cu-sezlonguri-in-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Uscatoare-pentru-prosoape-Therme-Bucuresti

Apa folosită în piscine, bazine ṣi tobogane este apă termală, extrasă de la peste 3000 de metri adâncime, cu o temperatură constantă de 37° ṣi îmbunătăṭită cu minerale (Potasiu, Calciu, Fosfor ṣi Magneziu). Apa este schimbată complet la fiecare patru ore (prin circulare continuă) ṣi purificată cu ajutorul ozonului.

1. Galaxy

Zona Galaxy este un fel de Aqua Park de dimensiuni impresionante ce găzduieṣte un bazin cu valuri ṣi mai multe tobogane de dimensiuni ṣi forme diferite destinate atât copiilor, cât ṣi adulṭilor. Toboganele marcate cu grad de dificultate negru ṣi roṣu sunt destinate doar persoanelor care ṣtiu să înoate iar cele marcate cu albastru pot fi folosite ṣi de cei care nu ṣtiu să înoate, dar se pot ajuta de anumite obiecte gonflabile. În unele tobogane – The Galaxy ṣi Andromeda Pulsar – alunecarea se face cu ajutorul unor colace obligatorii (individuale sau duble) ce se primesc gratuit, în altele nu este permis accesul cu niciun alt accesoriu din exterior. Copiii sunt liberi să folosească toboganele ori de cât ori doresc – în funcṭie de gradul de dificultate, dar ṣi de ocupare – iar adulṭii se pot bucura ṣi ei de aceeaṣi libertate. Zona Galaxy este locul în care copiii se distrează la maximum alături de părinṭii lor, dar ṣi adulṭii fără copii se pot distra la fel de bine, uitând de griji ṣi amintindu-ṣi de copilărie.

Bazinul-cu-valuri-Zona-Galaxy-Therme-Bucuresti

obogan-Zona-Galaxy-Therme-Bucuresti

Tobogan-Zona-Galaxy-Therme-Bucuresti

Piscina cu valuri are o suprafaṭă de ~ 550 mp ṣi o adâncime de maximum 3 metri, în colṭul cel mai îndepărtat. Beneficiază de mai multe programe care sunt capabile să creeze valuri de diferite dimensiuni, prin miṣcarea unor mase de apă în mai multe direcṭii. Accesul în această piscină se poate face cu colace sau alte obiecte gonflabile (proprii sau din dotarea complexului) ṣi sub supravegherea părinṭilor. Un salvamar urmăreṣte continuu situaṭia din piscină, ṭinând sub observaṭie permanentă pe copilaṣii mai mici, dar ṣi pe cei care se aventurează în zona mai adâncă (indiferent de vârsta acestora).

Zona Galaxy este locul preferat al copiilor ṣi al adulṭilor dornici de senzaṭii tari, cu conṭinut ridicat de adrenalină. După o zi plină de sărituri, alunecări în mare viteză pe tobogane ṣi alergat în toate direcṭiile, cei mai obosiṭi vor fi, cu siguranṭă, părinṭii care s-au jucat împreună cu cei mici – sau doar au vegheat la siguranṭa lor. Dacă ai ales o zi de distracṭie la Therme Bucureṣti alături de cei mici, trebuie să te răsfeṭi apoi cu o altă zi (sau măcar câteva ore) în zona de relaxare The Palm sau Elysium.

2. The Palm

Această zonă este destinată adulṭilor ṣi copiilor peste 16 ani care doresc să se relaxeze într-un cadru mirific ṣi într-o atmosferă calmă, liniṣtitoare ṣi binefăcătoare. Elementele cele mai importante ale acestei  acestei zone sunt piscina de dimensiuni impresionante ṣi multitudinea de plante care o înconjoară din toate părṭile – sutele de ghivece cu orhidee ṣi alte flori tropicale de dimensiuni mici ce se găsesc pe marginea acesteia ṣi sutele de palmieri de diferite soiuri ṣi dimensiuni care delimitează zonele de relaxare.

Piscina-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Piscina-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Piscina are o formă dreptunghiulară ṣi ‘ascunde’ pe suprafaṭa ei mai multe zone de relaxare ṣi masaj cu jeturi diferite de apă ce funcṭionează după un program bine pus la punct, în reprize de ~ 10 minute. Accesul în piscină se poate face prin intrarea principală centrală – care este ṣi cea mai populară, dar ṣi vizibilă –  sau prin alte două intrări secundare, situate de o parte ṣi de cealaltă, unde se găsesc ṣi câte două bazine cu programe separate de tip Jacuzzi.

Acces-secundar-piscina-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti– Acces secundar Piscina The Palm –

Bazine-cu-jacuzzi-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Bazine-cu-jacuzzi-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Pe latura stângă mai îndepărtată a piscinei se găsesc mai multe delimitări ṣi spaṭii de tip bazin cu programe diferite de masaj – bule ṣi jeturi puternice sub apă, la diferite înălṭimi pentru a atinge anumite zone ale corpului.

Piscina-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Cea mai îndrăgită zonă de relaxare din această piscină se găseṣte de ambele părṭi ale intrării principale – unde spaṭiul este delimitat în mai multe suprafeṭe plane de tip pat, prevăzute cu o mulṭime de jeturi de apă ce crează un masaj relaxant pentru întregul corp.

În colṭul din dreapta al piscinei se găseṣte un pool bar foarte atractiv – cu scaune înalte din marmură verde scufundate în apă. Comenzile la bar se preiau doar de pe partea piscinei – din apă – ṣi oferta de băuturi – alcoolice ṣi non alcoolice este foarte variată. Absolut toate băuturile se servesc în pahare confecṭionate dintr-un plastic tare (nu în sticle din plastic sau cutii) – pentru a împiedica accidentele – ṣi se pot consuma atât în piscină, la bar, în bazine, dar ṣi în zona de ṣezlong-uri. Câteva preṭuri orientative – un pahar de apă 1.9 lei, un pahar de coca cola 4.9 lei, un pahar de bere 6 lei, un cocktail non alcoolic 12 lei, un cocktail alcoolic 17 lei.

Pool-Bar-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Piscina mare corespunde – printr-o uṣă rabatabilă scufundată parṭial – cu alte piscine exterioare în care apa are aceeaṣi temperatură ṣi în care se găsesc câteva zone de relaxare ṣi masaj cu jeturi de apă ṣi duṣuri cu presiune.

Usa-rabatabila-pentru-acces-la-piscina-exterioara-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Piscina-exterioara-Zona-the-Palm-Therme-Bucuresti

La anumite intervale orare, în piscină au loc ṣedinṭe de aerobic acvatic sub îndrumarea unui instructor de fitness care îi mobilizează pe doritori la un program de ~ 15 minute de miṣcare controlată.

În afară de această piscină principală, zona the Palm mai găzduieṣte trei bazine aromatherapy cu apă termală îmbogăṭită cu minerale – Bazinul cu sare de la Marea Moartă, Bazinul cu Litiu ṣi Bazinul cu Calciu ṣi Magneziu  – ṣi o saună umedă (sauna tropicală) construită din sticlă în care temperatura este în jur de 42-48°. În sauna tropicală puteṭi participa la tratamente de peeling corporal – aceste ṣedinṭe au loc după un program afiṣat la intrare.

Bazinul-cu-Litiu-Therme-Bucuresti– Bazinul cu Litiu –

Bazinul-cu-sare-de-la-Marea-Moarta-Therme-Bucuresti– Bazinul cu sare de la Marea Moarta –

Sauna-tropicala-din-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti– Sauna Tropicala-

În partea stângă a piscinei principale se găseṣte zona de alimentaṭie ce găzduieṣte o gelaterie, un bar cu băuturi răcoritoare (Vitamin Bar) ṣi un restaurant de tip ‘împinge tava’. Se poate opta pentru un meniu vegetarian pe bază de legume diverse, cartofi prăjiṭi/copṭi sau mai multe tipuri de carne ṣi peṣte, salate ṣi dulciuri la preṭuri rezonabile (cartofi prăjiṭi 5 lei, legume 5 lei, o porṭie de somon ~30 de lei, piept de pui 19 lei, cordon bleu curcan 23 lei, salată de roṣii 8 lei, prăjituri 7 lei, cappuccino 8 lei, sandwich cu pui 12 lei, fresh de fructe/legume 14 lei, îngheṭată 5 lei).

Pranz-vegetarian-in-Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

Zona de ṣezlong-uri se îmbracă în culori superbe odată cu lăsarea întunericului – datorită luminiṭelor strategic aṣezate la baza palmierilor – iar piscina se transformă într-un adevărat joc de lumini ce crează o atmosferă de vis, o încântare pentru ochi, suflet ṣi minte.

Zona-the-Palm-seara-Therme-Bucuresti

Zona-The-Palm-Therme-Bucuresti

În Zona The Palm, este permisă intrarea copiilor mai mari de 16 ani, dar ṣi a celor mai mici de 3 ani, însoṭiṭi de părinṭi. Bebeluṣii au voie în piscină doar cu pampers de apă ṣi nu pot fi lăsaṭi nesupravegheaṭi.

3. Elysium

Zona Elysium este situată la nivelul superior – cu o panoramă deosebită asupra întregii zone The Palm – ṣi este considerată a fi aripa cea mai luxoasă a complexului. Aici se găsesc 6 saune tematice, cu finisaje diverse ṣi deosebite ṣi cu temperaturi cuprinse între 40 ṣi 90 de grade – Sauna Hollywood, Sauna Bavareză, Sauna Alhambra, Sauna Himalaya, Sauna Amazon ṣi Sauna Provence – un bazin cu Seleniu ṣi Zinc, o zonă de duṣuri cu apă rece (denumită Floarea Evei, cu duṣuri în formă de cală), cabinete de masaj, mai multe zone de relaxare cu paturi ṣi un restaurant à la carte (în care accesul este permis doar în halat).

Sauna-Alhambra-Zona-Elysium-Therme-Bucuresti– Sauna Alhambra –

Sauna-Amazon-Zona-Elysium-Therme-Bucuresti– Sauna Amazon –

Sauna-Amazon-Zona-Elysium-Therme-Bucuresti– Sauna Amazon –

Sauna-Himalaya-Zona-Elysium-Therme-Bucuresti– Sauna Himalaya –

Sauna-Hollywood-Zona-Elysium-Therme-Bucuresti– Sauna Hollywood –

Zona-dusuri-cu-apa-rece-Elysium-Therme-Bucuresti– Zona duṣ rece –

Bazinul-cu-Seleniu-Zona-Elysium-Therme-Bucuresti

În această zonă este permis accesul adulṭilor ṣi al copiilor cu vârste mai mari de 16 ani.

La anumite intervale de timp – ṣi după un program prestabilit ce este afiṣat la intrarea în Sauna Hollywood – în saune au loc programe de relaxare sub atenta observaṭie ṣi îndrumare a unui instructor specializaṭ. Aceste programe se desfăṣoară în fiecare saună în parte ṣi au la bază diverse tratamente cu uleiuri aromatice sau infuzii de plante.

Zona de relaxare este destul de generoasă ṣi găzduieṣte o mulṭime de ṣezlonguri ṣi paturi de tip baldachin în care îṭi poṭi face siesta, cu o carte bună în mână, la umbra unui palmier uriaṣ. În apropierea Bazinului cu Seleniu, există o zonă de relaxare ṣi mai retrasă, în care accesul este permis doar în picioarele goale – deoarece podeaua din lemn este acoperită cu mochetă pufoasă albă.

Informaṭii utile:

– Complexul Therme Bucureṣti este situat în comuna Baloteṣti¸ vizavi de fostul Centru Comercial Prisma (actualul Hornbach) ṣi este găzduit într-o clădire cu o arhitectură futuristă, cu geamuri mari din sticlă, vizibilă de pe DN1. Venind dinspre Bucureṣti, complexul este situat pe partea dreaptă a drumului, accesul fiind posibil chiar din DN1. Venind dinspre Ploieṣti, trebuie să traversezi DN1 printr-un pasaj rutier subteran care pleacă din parcarea Hornbach.

Therme Bucuresti

– Complexul termal este deschis tot timpul anului, de duminică până joi de la 9.30 la 23.30 ṣi de vineri până sambată de la 8 la miezul noptii.

Tarifele de intrare sunt diferenṭiate în funcṭie de durata vizitei, de zona de acces dorită ṣi de ziua săptămânii. În toate zonele tarifele sunt împărṭite pe intervale de 3.5 ore, 4.5 ore sau o zi întreagă.

De luni până – joi tarifele sunt următoarele:

– în zona Galaxy – între 25 ṣi 40 de lei pentru copii ṣi între 39 ṣi 45 de lei pentru adulṭi;

– în zona The Palm – între 49 ṣi 64 de lei;

– în zona Elysium – între 68 ṣi 83 de lei.

De vineri până duminică, tarifele se majorează cu 5 lei în zonele Galaxy ṣi Palm ṣi cu 9 lei în zona Elysium.

Copiii sub 3 ani beneficiază de intrare gratuită însoṭiṭi de un părinte (adult) ṣi studenṭii ṣi seniorii de peste 65 de ani au reducere de ~ 10% pentru zonele Galaxy ṣi The Palm.

Există mai multe feluri de pachete family (pentru adulṭi cu copii).

Un bilet de acces în zona the Palm permite accesul ṣi în zona Galaxy, dar, pentru a trece din zona Galaxy în The Palm este nevoie de achitarea unei taxe de 10 lei/persoană. Persoanele care au beneficiat de pachete speciale (gen Family) vor fi nevoite să achite o taxă de 22 de lei pentru a trece din zona Galaxy în zona Palm.

Pentru a trece din zona Palm către zona Elysium se plăteṣte o taxă de 23 de lei.

Cel mai scump bilet de intrare costă 83 de lei ṣi permite accesul în toate cele trei zone pe durata întregii zile.

– Accesul în interiorul complexului se face doar în costum de baie, papuci ṣi halat (sau prosop). Halate ṣi prosoape se pot închiria de la intrare cu preṭuri cuprinse între 14 ṣi 24 de lei.

-Hainele ṣi bagajele (de dimensiuni mici) se vor lăsa în locurile special amenajate situate la intrare, unde se găsesc ṣi vestiarele.

Vestiare-Therme-Bucuresti

Dulapuri-Therme-Bucuresti

Aceste dulapuri sunt individuale ṣi repartiṭia lor se face odată cu plata biletului de intrare, prin intermediul unui ceas din plastic ce trebuie purtat la mână pe toată durata vizitei. Acest ceas ne permite accesul dintr-o zonă în alta, tot el ne deschide/închide vestiarul ṣi prin el ne este contorizat consumul de băuturi ṣi mâncare din interior. La sfârṣit, plata se face la ghiṣeu, prin citirea ‘cipului’ interior. În interiorul complexului, nu se plăteṣte absolut nimic cu bani, totul fiind contorizat în acest ceas din plastic. Plata se face doar la ieṣire. Aceste ceasuri sunt ‘încărcate’ iniṭial cu sume cuprinse între 200 ṣi 400 de lei ( în funcṭie de zona de acces) – de exemplu, în zona Elysium, consumul maxim al unei persoane nu poate depăṣi 400 de lei. Fiecare cheltuială este contorizată în timp real, oferindu-ne astfel, în orice moment, un calcul exact al consumului – ce va apărea pe fiecare bon de casă primit de la vânzător (băuturi, mâncăruri).

Ceasurile au culori diferite în funcṭie de zona de acces – verde la Galaxy, albastru la Palm ṣi negru la Elysium.

Ceas-pentru-acces-Therme-Bucuresti

– Pentru a vă bucura în condiṭii optime de toate dotările complexului încercaṭi pe cât posibil să evitaṭi vizitarea lui în zilele de vineri, sâmbătă ṣi duminică sau în timpul sărbătorilor legale. Este de ṣtiut că întotdeauna zonele de distracṭie, relaxare ṣi agrement se aglomerează în timpul week-endului ṣi al vacanṭelor ṣcolare, deci ṣi Complexul Therme Bucureṣti se va ‘bucura’ de acelaṣi ‘tratament’.

– Mai multe informaṭii găsiṭi pe site-ul official Therme Bucuresti ṣi pe pagina de facebook a complexului. Tot aici veṭi găsi ṣi update-uri în legătură că locurile rămase disponibile (sau nu) în perioadele foarte aglomerate (week-end). Accesul în interior va fi restricṭionat ṣi chiar limitat în anumite intervale de timp -atunci când numărul maximum de vizitatori va fi atins – ṣi va fi redeschis de îndată ce un număr mai mare de vizitatori îṣi va încheia vizita.

Câteva reguli de conduită:

– Spre deosebire de Zona Galaxy – ce are rolul unui Aqua Park – zonele The Palm ṣi Elysium sunt concepute pentru relaxare ṣi sunt destinate persoanelor care doresc să petreacă câteva ore (sau chiar o zi întreagă) într-o atmosferă relaxantă ṣi liniṣtitoare. Din acest motiv, toṭi vizitatorii trebuie să se conformeze unui regulament de ordine interioară care nu este cu nimic mai strict decât orice comportament civilizat ce trebuie respectat în locurile publice ṣi mai ales în acele zone în care oamenii vin să se relaxeze. Oamenii de ordine – care sunt răspândiṭi peste tot – veghează la respectarea acestor reguli (de bun simṭ) ṣi intervin de fiecare dată atunci când acestea sunt încălcate.

– Folosirea duṣului este obligatorie după fiecare saună ṣi înainte de a intra în piscină sau bazinele mai mici. În toate saunele (mai puṭin cea umedă) accesul este permis doar în picioarele goale ṣi de fiecare dată când vă aṣezaṭi pe treptele din lemn trebuie să folosiṭi un prosop. Corpul nu trebuie să intre deloc în contact direct cu treptele din lemn iar tălpile trebuie aṣezate ṣi ele pe prosop. În faṭa saunelor există prosoape de dimensiuni mici, speciale pentru picioare, ce pot fi folosite în acest scop.

– Din respect pentru ceilalalṭi, este indicat să vă legaṭi părul lung cu un elastic (o clamă) pentru a preveni căderea firelor de păr în apă.

– Fotografiatul în interiorul complexului este interzis.

– Este interzis accesul cu băutură sau mâncare din exterior.

– Accesul în saune este interzis persoanelor cu afecṭiuni cardiace, cu tensiune arterială, celor sub influenṭa băuturilor alcoolice ṣi femeilor însărcinate.

– Este interzisă blocarea paturilor cu prosoape ṣi nefolosirea acestora pentru o perioadă mai mare de 30 de minute.

Câteva precizări în legătură cu vizita noastră:

Vizita noastră la Therme Bucureṣti a avut loc luni, 18 ianuarie, între orele 9.30 – 19. Am cumpărat un bilet de intrare în Zona Elysium (83 de lei/persoană) care ne-a permis accesul în întregul complex. Cea mai mare parte a timpului am petrecut-o în piscina din zona The Palm, unde ne-am mutat continuu dintr-un loc în altul, în acord cu programul de bule, jeturi de apă ṣi masaj, am testat toate bazinele cu minerale ṣi piscinele exterioare, am încercat toate saunele din zona Elysium ṣi ne-am făcut siesta într-un pat foarte confortabil din zona de relaxare, am mâncat prânzul în restaurantul din zona The Palm,  ṣi am vizitat Zona Galaxy pentru ~ 20 de minute pentru două coborâri senzaṭionale pe tobogan.

În primele două ore – între 10 ṣi 12 – toate piscinele, saunele ṣi zonele de relaxare au fost aproape goale. Majoritatea fotografiilor sunt făcute în acea perioadă.

După prânz, au început să se adune din ce în ce mai mulṭi vizitatori, dar abia la ora 16 piscinele au devenit puṭin mai aglomerate.  La ora 19 când am plecat noi foarte multe grupuri intrau în complex, dar ṣi mulṭi vizitatori plecau – probabil cei care îṣi petrecuseră acolo toată ziua (ca noi).

Fotografiile în Zona Galaxy au fost făcute în jurul orei 10. Nu ṣtim cât de aglomerat a fost acolo mai târziu … nici nu vrem să ne închipuim cât de aglomerat este la sfârṣitul săptămânii.

Am avut o zi superbă pe care abia aṣteptăm să o repetăm … ṣi chiar o vom face din nou, tot într-o zi de luni …

Update Septembrie 2018

Se ȋmplinesc ȋn curȃnd trei ani de la deschiderea celui mai mare complex cu apă termală din Romȃnia. De la prima noastră vizită din ianuarie 2016 şi pȃnă am prezent, am vizitat Therme Bucureşti de aproape 20 de ori, majoritatea vizitelor avȃnd loc ȋn sezonul rece (noiembrie-februarie). Anul acesta ȋnsă am reuşit să ajungem la terme şi ȋn perioada caldă (aprilie-mai), dar şi ȋn septembrie, cȃnd cele 24 de grade din termometru ne-au ţinut mai mult afară, ȋn piscinele exterioare şi ȋn spaţiile de relaxare pe care nu le văzusem pȃnă acum.

Astfel, am remarcat cu profundă bucurie modificările/extinderile şi ȋmbunătăţirile care au fost aduse complexului, ȋn special, ȋn exterior:

  • lacul cu nuferi;

Therme

  • piscina exterioară cu pool bar şi Jacuzzi;

Therme Bucuresti

Therme Bucuresti

Therme Bucuresti

Therme Bucuresti

  • restaurant
  • spaţiile de relaxare cu sute de sezlonguri şi hamace;
  • teren de sport;
  • teren de nisip;
  • zonă de yoga şi pilates

Şi Zona Galaxy s-a extins, aici fiind amenajate saune umede, mai multe piscine pentru adulţi şi pentru copii, zone de relaxare, spaţii de citit şi de jocuri, un nou restaurant de tip self-catering, cu mȃncare asemănătoare celei din restaurantul din Zona The Palm. Astfel, părinţii care ȋşi ȋnsoţesc copiii la distracţie şi bălăceală se pot relaxa ȋntr-un mediu plăcut, asemănător celui din Zona The Palm.

Noutăţi ȋn Zona Elyseum:

  • Paturile cu becuri cu inflaroşii

Therme Bucuresti

Noutăţi ȋn Zona The Palm:

  • paturile cu masaj (10lei/10 minute ; 12 lei/15 minute)

Update Preţuri Septembrie 2018

Ȋn comparativ cu 2016, tarifele biletelor de intrare ȋn complex s-au majorat, ȋn medie cu 15%, ajungȃnd ȋn prezent la:

Galaxy – ȋntre 49 lei (3 ore) şi 70 lei (toată ziua)

The Palm – ȋntre 59 lei (3 ore) şi 80 lei (toată ziua)

Elyseum – ȋntre 79 lei (3 ore) şi 100 lei (toată ziua)

** Ȋndiferent de zonă, ȋn week-end, sărbători legale şi ȋn vacanţele şcolare, la tarifele acestea se adaugă 5-9 lei.

Există ȋn continuare tarife mai mici pentru copii, diferite pachete combinate (adulţi + copii), reduceri pentru seniori şi studenţi, oferte de 3 ore matinal sau 3 ore seara.

Şi tarifele la restaurante şi baruri au crescut ȋn medie cu 30%.

Please follow and like us:
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)