Unde mȃncăm în Tailanda

Insula Tao – Restaurantul Tik

În timpul vacanţei noastre din insula Tao, am mȃncat în fiecare zi în acelaşi mic local – Tik – situat în partea comercială a zonei Sayree Beach. Preţurile foarte mici şi mȃncarea foarte gustoasă atrăgeau ca un magnet foarte mulţi clienţi aproape la orice ori din zi. La prȃnz şi după ora 18 era aproape imposibil să găseşti o masă liberă fără să aştepţi la rȃnd.

Aici, mȃncam în fiecare zi thai food (cu pui şi multe multe legume) cu orez şi un fresh de portocale şi nu plăteam decȃt 6-7$ pentru două persoane.

 

Thai food - Tik Restaurant Koh Tao Thailand

         În special seara, foarte mulţi clienţi veneau să-şi ia pachetele cu mȃncare şi aşa am aflat că acest local este foarte cunoscut şi apreciat de către cei care locuiesc pe insulă mai mult decȃt într-o scurtă vacanţă. Expaţii sau …. cum sunt ei cunoscuţi printre localnici preferă să-şi ia mȃncarea la pachet, sătui, probabil, de agitaţia şi aglomeraţia de la orele de vȃrf şi sunt sigură că, pentru ei, preţurile sunt şi mai mici.

         Bineînţeles în Tao, nu trebuie să rataţi mȃncarea tradiţională care se vinde direct pe stradă – în special frigăruile de pui sau porc (cele mai bune le găsiţi pe drumul spre Freedom Beach), clătitele cu banane din zona Sayree Beach şi porumbul copt de pe plajă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Banana pancake - Koh Tao Thailand

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Galerie foto:

Please follow and like us:
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Unde mȃncăm în Tailanda”

  1. costica anonimul says:

    imi place mancarea tailandeza-excelenta.legumele sunt preparate nemaipomenit.Din poze cred ca cele mai bune legume sunt cele de pe gratar (dar si porumbul copt)

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)