Tuna Grill, Gensan

Gensan

Tuna Grill Restaurant este restaurantul în care am mȃncat cel mai bine şi am plătit cel mai puţin. Este un fel de restaurant-terasă, fără pretenţii, chiar modest, cu mese şi scaune din plastic, dar care te ademeneşte cu cele mai bune şi proaspete produse – aşezate la expoziţie chiar la intrare. Restaurantul este profilat pe fructe de mare şi peşte, dar poţi găsi, de asemenea, şi preparate din porc sau pui.

          Înainte de a te aşeza la masă, trebuie să treci în revistă toată expoziţia de peşte, scoici, creveţi, calamari, alge de mare, frigărui şi să îţi alegi ceea ce te interesează. Comanda o plasezi chiar de la intrare, apoi aştepţi liniştit festinul gastronomic. Pentru noi a fost, cu adevărat, cea mai bogată şi delicioasă cină pe care am servit-o vreodată şi de aceea am repetat experimentul de mai multe ori.

          O masă super bogată (cu băuturi răcoritoare incluse) pentru două persoane nu costă mai mult de 20$, dar porţiile sunt atȃt de mari, încȃt cu greu vei reuşi să le dai gata( noi am luat cȃte ceva şi la pachet). Înainte de a aduce mȃncarea comandată, ospătarul te va tenta cu mai multe tipuri de antreuri şi supe care sunt foarte gustoase (şi foarte ieftine), aşa că este bine să le încerci şi pe ele.

          Restaurantul este deschis doar seara (după ora 17) şi este într-o zonă de periferie, unde se poate ajunge doar cu taxiul. Orice taximetrist ştie despre ce-i vorba – dacă îi spui ‘Tuna Grill’, lȃngă statuia cu Fecioara Maria.

         În această zonă sunt mai multe restaurante de acelaşi fel, aşezate unul lȃngă celălalt. Probabil toate sunt la fel de bune, dar noi l-am încercat doar al doilea din partea stȃngă (cȃnd priveşti spre ele).

Gensan, Philippines Tuna Grill

Seafood in Tuna Grill Restaurant, Gensan, Philippines

Galerie foto:

Please follow and like us:
error0
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply


error

Enjoy this blog? Please spread the word :)