Despre noi

          Sunt pasionată de călătorii, de flori, de natură, în general, iubesc marea şi iubesc vara. Ȋn ultimii ani am avut posibilitatea să călătoresc mult pe mare,alături de soţul meu, am cunoscut locuri frumoase şi oameni deosebiţi. Ȋn unele oraşe nu am rămas decât câteva ore, în altele, câteva săptămâni, dar, de fiecare dată, am reuşit să-mi fac o idee despre acel loc şi să ştiu, cu siguranţă, dacă vreau să mă mai întorc în el. Ȋn multe locuri mi-aş dori să mă întorc, în unele nu, dar ştiu că a meritat pe deplin să le cunosc pe toate. Lumea este atât de largă, ne-ar trebui mai multe vieţi să o cunoaştem toată, dar, pentru viaţa asta am o lista lungă … şi sunt abia la început.

În topul meu de ‘places to see before I die’ se găsesc:

1. Galapagos.

2. Ushuaia.

3. Madagascar.

4. Marea Barieră de Corali.

5. Serengeti

          De călătorit, călătoresc cu soţul meu, Cristi care mă susţine şi mă încurajează în tot ceea ce fac. Toate articolele postate în site sunt scrise de către mine, iar fotografiile sunt realizate tot de mine cu o cameră foto Canon 50D (cu diferite obiective) pe care o port oriunde mă duc.

Update Septembrie 2015

După cum unii dintre voi ṣtiṭi deja, anul trecut am început un nou blog (în limba engleză) care mă ṭine foarte ocupată ṣi nu-mi mai lasă timp să public poveṣti în categoria ‘Jurnal de bord’. Din această cauză, am hotărât să public pe www.calatoriprinlume.ro doar povesti din vacanṭele noastre prin lume ṣi călătoriile noastre pe mare să le includ doar în blogul în limba engleză.

Puteṭi găsi noul meu site la adresa: www.travellingoncontainervessels.com

Mă numesc Oana şi vă urez “ bine aţi venit” pe pagina mea.